Muurschilden

Bestel hier uw muurschild gediplomeerd Sportmasseur, Wellnessmasseur, Voetreflexmasseur, Ontspanningsmasseur of Sportzorgmasseur ACE.

Bestel hier uw muurschild van het door u behaalde diploma ACE en voeg deze toe aan uw winkelmand.
Na betaling ontvangt u een mail waarin u het bestelformulier kunt downloaden. Dit formulier dient u ingevuld te mailen aan: info@ace-examens.nl.

Belangrijk: wilt u meerdere diploma’s vermeld hebben op het muurschild, neem dan contact met ons op!

ACE Algemeen Centrum voor Examinering biedt gediplomeerden de mogelijkheid om het ACE muurschild te voeren. Hiermee kunt u zich als praktijkhouder professioneel presenteren aan uw klanten.
Het muurschild is gemaakt van hoogwaardige materialen en is geschikt voor gebruik binnen en buiten.
Op het muurschild wordt uw naam vermeld in combinatie met het door u behaalde ACE diploma.

Informatie over het muurschild
Het muurschild is gemaakt van Poly Methyl Methacrylaat, heeft het formaat van 220 / 140 x 5 mm en is voorzien van 2 boorgaten. Op het plaatmateriaal is een speciaal voor u gepersonaliseerd (met uw eigen naam) label aangebracht met uw naam. Het formaat van het label is 180 x 100 mm. Aan de zijkanten van het label is dus een transparante rand aanwezig.

Voorbeeld is hier van de Sportmasseur/Verzorger, maar het is ook mogelijk voor de Ontspanningsmasseur, Voetreflexmasseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur

Opmerking: Rondom “uw naam” is op de bijgevoegde afbeelding een soort kader ontstaan, dit is in werkelijkheid niet aanwezig. Uw naam wordt gedrukt tegen de egale achtergrond van het label.

Bevestigingsmateriaal
Met het muurschild worden 2 RVS afstandhouders meegeleverd.
Kop: bol. Fixatie: imbus. Diameter: 14,5 mm. De wandafstand is 15 mm.

Verzending
Het muurschild wordt verzonden in een doosje, formaat 16 x 2,8 x 25,5 cm.
De afstandhouder worden apart verpakt in een plastic zakje en in het doosje meegezonden.